Elise Schaap

Romy Treebusch 

 

About

Elise studeerde in 2009 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Al tijdens haar studie werd zij uitgekozen om één van de hoofdrollen in de film Bride Flight te vertolken. 

 

Inmiddels heeft Elise na haar opleiding een veelzijdige carrière opgebouwd in zowel film, televisie en in het theater.

 

Kort na haar afstuderen speelde zij samen met Lotte Verbeek de titelrollen in de Italiaanse miniserie Le regazze dello swing waarvoor zij in 2011 de Gouden nimf voor beste actrice ontvingen op het Televisie Festival van Monte Carlo. 

 

Daarna volgden hoofdrollen op het witte doek in o.a. SekjoeritieValentino, Afscheid van de Maan en Ja, ik wil!

 

Voor haar rol in Afscheid van de Maan werd Elise genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste vrouwelijke bijrol en ontving zij de prijs voor beste actrice tijdens het filmfestival in Cluj in Roemenië.

 

Op televisie is Elise bekend van het Klokhuis, de satirische reeks van de NTR: Welkom bij de Romeinen en Welkom in de Gouden eeuw, het improvisatieprogramma De Vloer op en als de Roemeense Ruxandra in Familie Kruys

 

In het theater speelde Elise in voorstellingen van o.a. Toneelgroep Amsterdam, het Rotheater, Orkater en DeLaMar theater producties. Vorig seizoen speelde zij Rachel Hazes in de hitmusical 'Hij gelooft in mij' en afgelopen januari ontving Elise een musicalaward voor haar hoofdrol in 'De terugkeer van Hans en Grietje'

 

Naast haar werkzaamheden als actrice is Elise regelmatig te horen als voice over.

 

Aankomend seizoen zal zij te zien zijn in de muziektheatervoorstelling 'We want more' en in het nieuwe seizoen van Familie Kruys uitgezonden op RTL 4 vanaf medio maart. 


 

 

Gallery

rachel hazes elise schaap_edited
elise schaap
elise schaap

Shoots

Theater

Film & Televisie

Romy Treebusch 

Showreel

 
 

Contact

Follow me on

  • White Instagram Icon

Bericht ontvangen!

       Management

 

www.features.agency

info@features.agency